Csak Egy Párt

2011.11.29. 23:56

Kezdetét veszi a Csak Egy Párt politikai mozgalom fedőnevű szervezet tevékenysége. A nevünk lényegretörő, ahogy pártunk céljait is így fogjuk meghatározni a következőkben:

- a jelenünk, csak egy párt vagyunk a kibontakozóban lévő magyar demo-kráciában.

- a jövőnk, célunk az egyetlen Pártnak megmaradni, hogy piaci hasonlattal éljek, monopóliumot szeretnénk a pártpiacon.

- a távoli jövőnk természetesen a gazdasági felvirágzás a gyönyörök és pompák országában, Kínában, mi meg itthon ezentúl is Tesco párizsin fogunk élni. Csak annyit ígérünk meg, amennyit be is tudunk tartani.

A bejegyzésekben a továbbiakban a gazdasági krízis elmélyítésének módját és az újabb általunk elképzelt adófajtákat és módosításokat fogjuk részletezni, hogy Ön, kedves választópolgár, tisztán lássa, hogy van reális jövőképünk, nem csak a levegőbe beszélünk.

Hiszen gondoljon csak bele, az összes eddigi csoportosulás az üzente, valami jobb lesz, de semmi sem lett jobb. A csalódott választópolgár nem elégedett választópolgár a mi filozófiánk szerint. Ha Ön, kedves barátom, úgy érzi, becsapták, tegye a voksát ránk, mi vagyunk az utolsó CSEP a pohárban, ha megengedi a költői túlzást. Mi azt nyújtjuk, amit megígérünk, mégpedig, hogy ennél már nem lesz sokkal szarabb. És be is tartjuk.

A bejegyzés trackback címe:

https://csakegypart.blog.hu/api/trackback/id/tr793423625

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása