ÉS?

2012.03.28. 15:01

Schmitt nem mond le

Sok hír megjelent napjainkban az egyébként oly érdektelen dologról, mint az államfőnk országos lejáratókörútja. Valószínűleg csak újabb botránykavarásra jó az a nyilatkozat, hogy az elnök "nem mond le". Ééés? Senki nem várta tőle. Hagyjuk az "ellenzéket", jó? Mintha (mert) nem létezne. Nem sztrájkolt senki a Sándor-palota előtt sem, tehát ez csak hírverésnek jó.

Ha összeesküvéselméleteket vagyunk hajlamosak gyártani, arra is gondolhatunk, hogy a hvg csak kapta az infóit anno. Hogy valamely érdekcsoportnak nem tetszett az elnök működése, esetleg a népszerűen csak a nemzet golyóstollának kikiáltott Schmitt nem akart aláírni neki nem tetsző tervezeteket, törvényeket. Kicsit meglobogtatta valaki föntről a plagizált doktorit, mert "mi ilyet is tudunk, Palikám", és a legfőbb katonai vezetőnk most a Sándor-palotában csücsül fülét farkát behúzva. Aztán hirtelen megint minden alá lett írva.

Egyébként mi értelme lenne a nyilvános leleplezés, elítélés és hahotázás után a hosszú néma csendnek?

A bejegyzés trackback címe:

https://csakegypart.blog.hu/api/trackback/id/tr654345867

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: A bukott elnök 2012.03.30. 06:53:01

Kedves Naplóm!Mai témánk a diktatúra botrányos államfője, Schmitt Pál lesz. Le sem írom többet ezt a szörnyű nevet, beleborzongok ha csak eszembe jut. Múlt héten a szomszéd Etelka néni legurult a negyedikről a lépcsőházban, mert véletlenül kiejtettem a...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kzoltana 2012.03.28. 19:44:36

Nem csak SP lopott, hanem tőle is loptak. Például a Fidesz alelnöke:
www.vagy.hu/tartalom/cikk/1626_schmitt_paltol_lopott_kosa_lajos
Így megy ez a plagizálók pártjában.

ratkov 2012.03.29. 14:19:49

@kzoltana: "Ez egy bűnös hely, ez egy bűnös város." Nyilván senki sem angyal pártfüggetlenül. Csak lassan az ország hírneve is ennyiből fog állni. Plágium, tüntetők meg hiteltelen politikusok. Az az igazi problémám.
süti beállítások módosítása